Motorsport i Norge har økende interesse

Sølesprøyt, raske biler og champagne. Joda, du finner alt dette innenfor motorsporten. Heldigvis er motorsport mer enn dette. Begrepet motorsport inkluderer en rekke forskjellige billøp. Noen kjøres på baner, noen ute i løyper og andre på vei. Det er nesten bare å velge å vrake i hvilken gren man vil følge med på, eller delta i. Her finnes tilbud for både amatører og for proffe. I Norge har Rally hatt en solid økning de siste årene, men nå kommer også andre typer motorsport etter. Vi går en spennende tid i møte om trenden holder seg.

shutterstock_89349646Motorsporten i Norge

Motorsporten i Norge er som sagt i utvikling. Vi får også flere og flere som utmerker seg innenfor de forskjellige sjangerne. Kvinnene er også på god tur inn, og kjører alt fra Formel -1 til Rally og Modified. Det finnes også NM i de fleste kategoriene motorsport, og samtidig drar flere og flere norske sjåfører ut på større internasjonale løp. Fart og adrenalin har alltid vært en drivkraft innenfor motorsporten. Nå har dette også spredt seg til andre typer sport. Litt forskjellig om sport med fart finner du på highspeedsports.no. Du burde ta turen til nærmeste løp og få oppleve stemningen rundt. Kanskje blir du bitt av basillen du også?

Mange muligheter for å prøve

Norske utøvere av motorsport skal ha all ære for å ha klart å sette sporten i søkelyset. Det har de klart med gode resultater innenlands og utenlands. Den økende interessen har også ført til at vi har fått noen nye typer motorsport til landet, blant annet Speedcar. En skal heller ikke glemme folkene bak hver enkelt kjører, og betydningen de har for sporten. Her finner vi alt fra dyktige mekanikere til kartlesere på rallybaner. Har du lyst til å teste motorsport finner du en mengde baner og motorsportklubber rundt i landet. Kontakt dem og hør hva de kan hjelpe deg med.